Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Touareg доступний із фінансуванням від 0.01%
18.09.2019
Кредит, лізинг, страхування

Touareg доступний із фінансуванням від 0.01%

Ви маєте можливість втілити свою автомобільну мрію та придбати автомобіль на максимально вигідних для себе умовах.

news

Покупці нових автомобілів Volkswagen Touareg отримають відучутну вигоду за умови придбання автомобілів із фінансуванням від наших партнерів Porsche Finance Group Ukraine*:

 

Комісія - 0%;
Перший внесок - від 35 до 90%;
Процентна ставка - від 0.01% на перший рік. 

Пропозиція діє на обмежений склад автомобілів
В мережі офіційних дилерів Volkswagen на території України Touareg представлений з дизельним двигуном 3,0 л V6 TDI потужністю у 286 к.с. та бензиновим 3,0 V6 TFSI потужністю у 340 к.с. Поєднання потужних двигунів з повним приводом 4MOTION та опційною системою управління всіма колесами та активною стабілізацією кренів потурбуються про вражаючу динаміку, неповторну керованість та ходові якості, яким позаздрять інші.

Touareg обіймає вершину модельного ряду Volkswagen та готовий посперечатися з іншими представниками преміум класу як на дорозі, так і поза ними, завдяки експресивному дизайну, інноваційним системам безпеки, комфорту та видатним ходовим характеристикам, а також високій якості матеріалів оздоблення. 

Автомобіль здатен розвивати швидкість від 0 до 100 км/год за 5,9 секунди, долати довгі відстані із максимальною швидкістю 250 км/год або ж заощаджувати кошти свого власника завдяки низьким витратам палива. Ви відчуватимете впевненість як на асфальтованих дорогах, так і на бездорожніх напрямах.
 
Пропозиція дійсна на обмежений список автомобілі VW Touareg зі складу, окрім тих, на які діють інші спеціальні пропозиції, акції тощо. Акційне фінансування діє на автомобілі вказаних моделей до 30.09.2019 р. включно.

Деталі у продавців-консультантів офіційних дилерських центрів Volkswagen на території України. 

*Porsche Finance Group Ukraine: послуги фінансового лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (довідка Держфінпослуг ФЛ 387 від 24.07.2008, ліцензія на надання послуг фінансового лізингу, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.