Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра нового Golf GTI
27.02.2020
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра нового Golf GTI

Спортивна ікона Volkswagen вступає в digital еру

news
  •  Ікона у 8 поколінні. Новий Golf GTI – це компактний спорткар із невимушеною харизмою, який вступив у digitalеру
  • Бензиновий турбодвигун. Двигун GTI генерує 245 к.с. Він забезпе-чує неповторність оригінальної філософії автомобіля
  • Швидка реакція перемикача передач. DSG із новою системою shift-by-wire забезпечує унікальні відчуття від Golf GTI
  • Сяйво світла з власним стилем. LED-фари та ліхтарі, фонова підсві-тка екстер’єру та інтер’єру
  • Шарм GTI. Передній бампер із GTI-підкрилками та решітка радіа-тора у дизайні honeycomb, два патрубки випускної системи GTI зліва та справа
  • Кермо GTI. Нове спортивне мультифункціональне шкіряне кермо із сенсорним керуванням, оздоблене перфорованою шкірою та хромованим логотипом GTI
  • GTI нової ери. Digital Cockpit та 30-кольорова фонова підсвітка зі спеціальним режимом GTI


Найширший перелік силових установок – 5 нових гібридних версій

НОВИЙ GOLF GTI

Вольфсбург, лютий 2020 р. Автомобіль стає іконою, коли його ДНК залишається незмінним, а характер зберігає своє «я» протягом десятиліть. Для ікони також важливо генерувати свіжі ідеї та приймати виклики сучасності. Це і є Golf GTI. Вже 44 роки Volkswagen кожного разу віднаходив правильні інгредієнти для створення спортивного компактного автомобіля, зберігаючи початкову ідею – покоління за поколінням. 8 інтерпретація тепер святкує свій дебют. Нова та повністю діджиталізована. Golf GTI, який відповідає трендам сучасності.

Екстер’єр

Динамічна передня частина. Дизайн спортивної модифікації Golf втілює в собі найчистішу харизму. Серійні LED-фари головного світла розміщені нижче, ніж у попередній версії, щоб сформувати вражаючу лінію, поєднуючи оптику та решітку радіатора. Уздовж верхньої лінії капота простягається тонка лінія червоного кольору - відмінна GTI-риса, яка залишається з ним із найпершого покоління. Як тільки стемніє, тонка лінія вздовж решітки радіатора вперше засяє разом із фарами головного світла. Таким чином, буде сформовано абсолютно новий безпомилково впізнаваний стиль GTI. Належність до свого спадку підкреслює також цільна решітка радіатора у формі медових сот (honeycomb). Нова візуальна ідентифікація доповнена характерними протитуманними фарами, які тепер інтегровано в Х-подібній формі.

Інтер’єр

Динаміка відмінностей. З моменту свого дебюту Golf GTI нагадував ідеально підібрану за формою та розміром пару улюблених джинс. Із самого початку Volkswagen створив набір визначних особливостей, які стали основою його ДНК, та доповнив множиною деталей інтер’єру – спортивними GTI-сидіннями із характерним візерунком та валиками бокової підтримки чорного кольору, скошеним спортивним 3-спицевим кермом, оздобленим шкірою, відтиском герба міста Вольфсбург та символічним важелем для перемикання передач у формі м’ячика для гольфа. Всі ці елементи з часом стали класикою.

*дана модель є передсерійною та наразі не доступна до замовлення на ринку України.
 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.