Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Спеціальна пропозиція на Новий T-Cross
08.08.2021
Новини автосалону

Спеціальна пропозиція на Новий T-Cross

Склад автомобілів моделі T-Cross 2020 року виробництва.

new

Раді повідомити Вам про початок дії спеціального ціноутворення на склад автомобілів моделі Новий T-Cross 2020 року виробництва.

Умови та обмеження дії спеціального ціноутворення:

  •  Спеціальне ціноутворення діє на обмежений список автомобілів моделі T-Cross 2020 року виробництва, що станом на 05.08.2021 є розмитненими, знаходяться на території України;
     
  • Спеціальне ціноутворення діє до 30.09.2021 або до закінчення зазначених транспортних засобів на складі;
  • Cпеціального ціноутворення на автомобілі 2020 року виробництва може поєднуватись із пропозицією “Volkswagen Без Турбот», дія якої була подовжена до 31.08.2021
    Програма «Volkswagen Без Турбот» для моделі Новий T-Cross складається з 3х основних елементів:
  •  «Porsche Finance Bonus» – вигода 15 000 грн., в т.ч. ПДВ, при фінансуванні за спеціальною програмою – відсоткова ставка від 0.01% річних строком до 2-х років
  •  «Обмінний Бонус від Das WeltAuto» – вигода 15 000 грн., в т.ч. ПДВ, при обміні вживаного автомобіля на Новий T-Cross
  •  «Перше Технічне Обслуговування у подарунок» - отримання ваучеру на проведення першого технічного обслуговування у подарунок.

Зазначені пропозиції діють для автомобілів - Новий Volkswagen T-Cross, в період з 16.04.2021 р.  по 31.08.2021 р., в офіційних дилерських підприємствах Volkswagen на території України. Скористатися пропозиціями можливо як комплексним пакетом, так і кожною пропозицією окремо, за умови її доступності. Звертаємо увагу на те, що кількість пропозицій (як комплексних, так і кожної окремо) обмежена.

* фіксована відсоткова ставка від 0,01% річних в гривні, без врахування комісій та обов'язкових платежів, на перші два роки, з третього року змінювана ставка від 15,99% річних в гривні. Послуги лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (ліцензія, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017), а також вигода у розмірі 15 000 грн., з ПДВ, яка буде врахована під час визначення вартості автомобіля, за умови купівлі автомобіля з фінансуванням.

**Під подарунком розуміється можливість придбати послугу з першого технічного обслуговування автомобіля, що включає комплексний пакет робіт по заміні автомобільної оливи (відповідно до регламенту сервісного обслуговування заводу-виробника), за 1 грн., в т.ч. з ПДВ. Клієнт отримує ваучер на проведення першого технічного обслуговування, який може бути використаний до 31.12.2022.

***При обміні вживаного автомобіля на Новий Volkswagen T-Cross Клієнт отримує вигоду у розмірі 15 000 грн, в т.ч. ПДВ, яка буде врахована під час визначення вартості Нового Volkswagen T-Cross.  Даною пропозицією Клієнт може скористатися лише у офіційних дилерів Volkswagen на території України, які є партнерами DasWeltAuto.
За додатковою інформацію та у разі наявних питань Ви можете звернутись до будь-якого офіційного дилера Volkswagen на території України.


 
 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.