Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційний Caddy 5
21.02.2020
Новини від Фольксваген

Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційний Caddy 5

100% новий. 100% Caddy

news

Світова прем'єра - бренд Volkswagen Комерційні автомобілі святкує дебют найбільш «цифрового» Caddy всіх часів.

• Повністю оновлений: бренд Volkswagen Комерційні автомобілі представляє інноваційне
5-те покоління моделі Caddy, попередники якої були зроблені в кількості більше трьох млн
примірників.
• Високі технології: досконала конструкція нового Caddy зроблена на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна).
• Більше внутрішнього простору: інтер'єр нових моделей Caddy, Caddy Cargo і Caddy Maxi доведений до досконалості.
• Ідеальний автомобіль для доставки вантажів: тепер у Caddy Maxi можна вмістити два європіддони, встановлених в поперек.
• Екологічний дизельний двигун: завдяки технології подвійного уприскування Twindosing, що використовується у нових двигунах TDI, вдалося істотно знизити рівень викиду оксидів азоту.
• Інтеграція: інноваційний кокпіт Innovision Cockpit перетворює Caddy в «смартфон на колесах» у своєму сегменті.
• Безпека і комфорт: шість з 19 допоміжних систем для водія, встановлених на борту п'ятого покоління Caddy, є абсолютно новими.


Ганновер / Дюссельдорф 20 лютого 2020 г.

На сьогодні вже створено понад три мільйони автомобілів цієї моделі. Тепер бренд Volkswagen Комерційні автомобілі презентує повністю новий Caddy п'ятого покоління. Кожна дрібниця була продумана і сконструйована практично з чистого аркуша. Адже тепер цей бестселер базується на платформі MQB (модульна платформа з поперечним розташуванням двигуна). Це повністю змінює всю концепцію Caddy - платформа MQB дозволила інтегрувати у модельний ряд нові високі технології: інноваційні допоміжні системи для водія, шо підвищують безпеку і комфорт; мережеві інформаційно-розважальні та цифрові інфомедіа системи перетворюють Caddy в «смартфон на колесах»; а нова технологія подвійного уприскування Twindosing робить турбодизельні двигуни (TDI) екологічніше, ніж будь-коли. Дизайн екстер'єру був повністю перероблений і став більш спортивним. В той же час було значно покращено водійське місце, розширені функціональні можливості і збільшений обсяг внутрішнього простору в ультрасучасному салоні. Але незважаючи на все це новий Caddy залишився повноправним послідовником цієї легендарної моделі. Багатосторонній, функціональний і практичний: Caddy - це майстер на всі руки, універсальний автомобіль, здатний стати як легким комерційним транспортом, так і просторним сімейним універсалом.

«Нашою метою було зробити роботу і життя з новим Caddy простіше, практичніше, ніж будь-коли. При цьому ми керувалися девізом: Work - life - unlimited (Робота і життя без меж)», - так резюмує Томас Седран, голова правління марки Volkswagen Комерційні автомобілі, головні стратегічні цілі, які переслідувалися при розробці п'ятого покоління Caddy. Вихід нового Caddy на ринки почнеться вже у середині 2020 р.; спочатку він з'явиться на дорогах Німеччини, Австрії та Польщі. «Новий Caddy - це гігантський стрибок вперед завдяки значному збільшення внутрішнього простору, абсолютній досконалості у кожній дрібниці, впровадження останніх технологій і новому динамічному дизайну», - говорить глава марки Volkswagen Комерційні автомобілі Т. Седран. «Це дає йому можливість розширити частку ринку марки Volkswagen Комерційні автомобілі в сегменті міських фургонів і мінівенів - в так званому сегменті А - по всьому світу», - коментує Хайнц-Юрген Лев, член правління бренду Volkswagen Комерційні автомобілі, відповідальний за продажі і маркетинг.

Харизматичний дизайн і нові елементи екстер'єру

Візуально перехід на платформу MQB проявив себе в подовженій колісній базі і більш динамічних пропорціях нового Caddy. Ця технічна перевага дозволила дизайнерам реалізувати принципово нову конструкцію кузова - харизматичний, ніж будь-коли раніше. З точки зору технічного оснащення, екстер'єр нового Caddy, кількість сидінь в якому доходить до 7, відрізняється безліччю новинок: сюди відноситься пропонований як опція електричний доводчик зсувних дверей і підйомних задніх дверей, а також великий панорамний дах площею остеклення 1,4 м кв., що дозволяє пасажирам милуватися небом як з першого, так і з другого ряду. Настільки ж новими є легкосплавні колісні диски, діаметр яких тепер доходить до 18 дюймів, а також – у базі топ-версій - нові світлодіодні фари і ліхтарі заднього світла.

Просторий салон з високотехнологічним місцем водія

У середині п'яте покоління універсалу переконує новими високотехнологічними рішеннями і значним збільшенням обсягу внутрішнього простору. Подовжена версія Caddy Maxi, наприклад, може вмістити в себе цілих два європіддона, які можна встановити за вибором: в середині - поперечно і ззаду -  поперечно, або в середині - поперечно і ззаду - поздовжньо. Повністю оновлена архітектура елементів індикації та управління. При цьому інтерактивні інтерфейси для водія і переднього пасажира інтегровані в єдину систему Digital Cockpit (пропоновану в якості опції повністю цифрову панель приладів), а також включають в себе радіо і інформаційно-розважальну систему розміром від 6,5 до 10,0 дюймів. Поєднання панелі Digital Cockpit з високотехнологічної 10-дюймовою навігаційною системою утворює єдиний цифровий центр управління Innovision Cockpit, що об'єднує в собі прилади та елементи управління. При цьому деяка близькість Caddy до Golf допущена абсолютно свідомо. Інше оновлення Caddy - цифрові сенсорні кнопки для функцій освітлення, аудіо та меню. Поворотний перемикач світла відслужив свою службу, на зміну йому прийшла кнопкова панель освітлення, що розташовується попереду зліва від рульового колеса. Крім того, нове яскраве світлодіодне освітлення салону з сенсорним включенням, ергономічні сидіння і розетка 230 В для зовнішніх пристроїв піднімають комфорт на якісно новий рівень. Ще однією новинкою є стельова панель з дефлекторами вентиляції, що поліпшує кондиціювання та забезпечує швидку вентиляцію в задній частині автомобіля.

Підвищення рівня безпеки та комфорту завдяки цілому ряду нових допоміжних систем для водія

Шість з 19 допоміжних систем для водія є абсолютно новими для Caddy: в їх число входить Travel Assist; вперше в комерційному автомобілі Volkswagen він дозволяє їздити з асистентом у всьому діапазоні швидкостей. У поєднанні з системою Travel Assist нове багатофункціональне кермо Caddy також оснащено ємнісною технологією розпізнавання дотику. За допомогою ємнісного чутливого елементу система визначає, чи знаходяться руки водія на рульовому колесі без необхідності стискати його, що виключає помилки розпізнавання. Тепер в новому Caddy також встановлено асистент маневрування з причепом Trailer Assist, вже відомий по Crafter та по Т6.1, який істотно полегшує маневрування заднім ходом, а також асистент зміни смуги Lane Assist, ассистент моніторингу мертвих зон з функцією допомоги при виїзді з паркувального місця - все це інноваційні системи, що роблять водіння більш легким і безпечним.

Істотне зниження обсягів викиду оксидів азоту двигунами TDI завдяки технології подвійного уприскування Twindosing

Не менш інноваційними, ніж електронні допоміжні системи для водія, є нові чотирьохциліндрові двигуни Caddy: це агрегати, які стоять на наступному ступені технологічної еволюції, які вже відповідають вимогам стандарту за викидами Євро 6 2021 року і оснащені сажевими фільтрами Турбодизель TDI (наприклад): Вперше нова технологія Twindosing використовується для двигунів TDI потужністю від 55 кВт / 75 к.с. до 90 кВт / 122 л.с .; викидиоксидів азоту (NOx) значно знижені в порівнянні з попередніми моделями за рахунок використання двох каталітичних нейтралізаторів та системи подвійного уприскування AdBlue. Таким чином двигуни TDI на нових Комерційних автомобілях Volkswagen Caddy є одними з найекологічніших дизельних двигунів в світі.


Базове оснащення всіх версій більш повне, ніж раніше

Як і раніше, п'яте покоління Caddy буде випускатися у вантажній версії Cargo (фургон з закритим кузовом) і у вантажопасажирській версії Kombi (універсал з вікнами), а також в різних пасажирських варіантах (універсал підвищеної місткості). Нові найменування отримали такі варіанти комплектації: тепер базова версія буде називатися «Caddy», за нею йде більш розширена лінійка «Life» і, нарешті, найбільш престижна лінійка – «Style». Безперечно одне - оснащення всіх варіантів краще, ніж у попередників: так, наприклад, для Caddy Cargo пропонуються нові повністю металеві задні двері без вікон (кращий захист від крадіжки). Крім того, серійна комплектація версії Cargo включає в себе електричні склопідйомники в передніх дверях, електрично регульовані зовнішні дзеркала заднього виду, електронне гальмо з функцією автоматичного утримання, нові передні фари H7 і світлодіодне підсвічування номерного знака. Для версії Kombi і для пасажирських варіантів Caddy передбачені такі опції, як багатофункціональне кермо, Інфомедіа-система з 6,5-дюймовим дисплеєм і система розпізнавання втоми водія. Починаючи з комплектації «Life» автомобіль, крім іншого, оснащується 16-дюймовими легкосплавними колісними дисками, ручним кондиціонером, інформаційно розважальною системою з діагоналлю екрана 8,25 дюйма, розкладними столиками для пасажирів другого ряду, рейлінгами на дах (чорними), бамперами, пофарбованими в колір кузова, зовнішніми дзеркалами заднього огляду, що електрично складаються, окремою центральною консоллю з центральними підлокітниками, а також поперековими підпорами в передніх сидіннях. Для комплектації «Style» будуть доступні 17-дюймові легкосплавні колісні диски (18-дюймові колеса пропонуються як опція), світлодіодними фарами, світлодіодними задніми ліхтарями, датчиками паркування ParkPilot (спереду і ззаду), срібними рейлингами на дах і хромованими елементами екстер'єру. В цьому випадку стандартне оснащення салону буде включати в себе багатофункціональне кермо з шкіряною обробкою, автоматичний клімат-контроль (Air Care Climatronic), інтерфейс App Connect, цифрову панель приладів Digital Cockpit (вперше на Caddy) і оббивку сидінь ArtVelours.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.