Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Перший показ нового Caddy від Volkswagen Комерційні автомобілі – Світова прем’єра у лютому 2020 року
20.12.2019
Новини від Фольксваген

Перший показ нового Caddy від Volkswagen Комерційні автомобілі – Світова прем’єра у лютому 2020 року

Новий Caddy у пасажирському і вантажному виконанні побачить світ вже у першому кварталі 2020 року.Динамічний, харизматичний, спортивний дизайн і в той же час практичний.

news

Нове покоління буде зовсім іншим, але виконує всі звичні вимоги такого класу авто.

Хто каже, що Caddy не може бути спортивним? Початкові ескізи дизайну від Volkswagen Комерційні автомобілі  показують, як може виглядати абсолютно новий Caddy з 2020 року: жоден деталь не залишилась недоторканою. Тим не менш, новий Caddy знову стане орієнтиром у сегменті міських фургонів для доставки, а також сімейних автомобілів.

Подарунок на Різдво: початкові ескізи нового Caddy вказують на те, що багато аспектів майбутньої моделі від Volkswagen Комерційні автомобілі зміняться наступного року. Проект дизайну демонструє можливі конфігурації: цілковите оновлення з такою ж високою вантажопідйомністю та великою мінливістю, що завжди робило Caddy привабливим для своїх клієнтів.

Якщо коротко: 100 % новий, 100 % Caddy.

Динамічний дизайн нового авто підкреслюється похилою лінією даху. Своїми характеристиками та показниками новий Caddy буде цікавим для активних людей, що займаються спортом і активним дозвіллям.

На скетчах зображено вантажну версію нового Caddy з кількома вражаючими оновленнями. Сюди входять тонкі LED ліхтарі, розташовані під більшим кутом. Вони також з’являться у пасажирській версії авто. На концептуальних кресленнях автомобіля також зображено заднє скло більшої площі, порівняно із попередньою версією – що є визначним елементом для пасажирської версії авто.

Великий радіус колес, динамічний дизайн екстер’єру з виразними LED фарами, вузька решітка радіатора та більший логотип - це додаткові елементи оновленого Caddy. Усі ознаки того, що нова модель запускається з метою стати еталоном у своєму класі.

Міський фургон для доставки та сімейні версії нового Caddy будуть представлені світу вперше на початку 2020 року.

Новий Caddy у пасажирському і вантажному виконанні побачить світ вже у першому кварталі 2020 року.

Динамічний, харизматичний, спортивний дизайн і в той же час практичний.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.