Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Новий Tiguan вже в автоцентрі Джерман Авто Тернопіль.
22.02.2021
Новини автосалону

Новий Tiguan вже в автоцентрі Джерман Авто Тернопіль.

Ми знаємо, що Ви чекали саме на нього.

news

Volkswagen Tiguan" з ВИГОДОЮ - грн.* при замовленні моделі до 28.02.2021
Новий Tiguan доступний до замовлення з дизельний мотором 2.0TDI 150 к.с. DSG7 4Motion та бензиновим 2.0TSI 220 к.с. DSG7 4Motion у наступних комплектаціях: “Life, Elegance, R- line”
Тепер навіть в базовій комплектації Life авто оснащене Фарами LED головного світла , Адаптивним круїз-контролем АСС "stop & go", мультимедійною системою “Ready 2 Discover” 8”, бездротовим AppConnect та Трьохзонним клімат-контролем та багато іншого.
В максимальній комплектації R- line ви отримаєте: світлодіодні матричні фари IQ. Light з динамічним регулюванням дальнього світла Dynamic Light Assist,цифрову панель приладів Digital Cockpit "Pro", Систему кругового огляду "Area View"вкл. з камерою заднього виду "Rear View" та систему автоматичного паркування Park Assist, Освітлення салону Ambience світлодіодне багатокольорове (30 кольорів)

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.