Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Новий рекорд електричного Volkswagen ID.R
13.06.2019
Новини від Фольксваген

Новий рекорд електричного Volkswagen ID.R

Volkswagen ID.R став найшвидшим електромобілем на найскладнішій трасі в світі.

news

Volkswagen відзначає черговий успіх на шляху розвитку електричної мобільності: ID.R з двома електродвигунами подолав «Північну петлю» Нюрбургринга за 6 хвилин 5.336 секунди, ставши найшвидшим електромобілем в історії траси.

Французький гонщик Ромен Дюма (Romain Dumas) на 40.564 секунди поліпшив попередній рекорд, встановлений британцем Пітером Дамбрек (Peter Dumbreck) в 2017 році. Розгорнувши середню швидкість 206.96 км / ч, ID.R в черговий раз підтвердив відмінні експлуатаційні характеристики електричного приводу Volkswagen.

Всього за 12 місяців команда Volkswagen Motorsport забезпечила ID.R три переможних заїзду. 24 червня 2018 року Ромен Дюма став кращим в гонці з підйому на пагорб Пайкс Пік, подолавши трасу за 7 хвилин 57.148 секунди. Через три тижні відбувся Фестиваль швидкості в Гудвуді, який приніс чергову перемогу швидкості в класі електромобілів - 43.86 секунди. І тепер поставлений рекорд на "Північній петлі" Нюрбургринга.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.