Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Volkswagen Crafter- наступник популярного Volkswagen LT
24.01.2020
Новини від Фольксваген

Volkswagen Crafter- наступник популярного Volkswagen LT

Volkswagen Crafter — мікроавтобуси, які концерн Volkswagen випускає в Європі з 2006 року. Crafter - наступник популярного Volkswagen LT. Назва походить від англійського слова «craft», тобто «ремесло».

news

Чотири базові моделі Volkswagen Crafter  можуть бути в трьох версіях по довжині (від 5,98 до 7,39 м) і трьох по висоті (від 2,34 м до 2,80). Максимальний обсяг під вантаж - 18 м³. Повна маса - від 3,5 до 5,5 т. Також випущений варіант з вантажною платформою, одинарної і подвійною кабіною.

Автомобілі у 2016 році отримали турбодизель 2.0 TDI нової серії EA288 Nutz в чотирьох варіантах по потужності: 102, 122, 140 і 177 к.с. Вибрати можна привід - передній, задній або повний. Доступні дві коробки передач - «автомат» і «механіка». Вперше в сегменті тут з'явився електромеханічний підсилювач керма.

У базову комплектацію Крафтер входить система електронного контролю стійкості і стабілізації. Це ставить VW на один рівень з Mercedes Sprinter і Ford Transit, і навіть на порядок вище, ніж Opel Movano, який пропонує дані системи тільки в стандартній комплектації моделей із заднім приводом. Volkswagen Crafter, також, має системи розподілу гальмівних зусиль і контролю тяги, які відмінно справляються зі своїм прямим призначенням - допомагати водієві контролювати рух автомобіля на слизьких поверхнях.

Новий Crafter - це на 100% власна розробка бренду Volkswagen Комерційні автомобілі. Він був спеціально адаптований до потреб комерційних клієнтів та пропонує усе, що очікують від сучасного економічного автомобіля: ідеальні передумови для найоптимальнішої конфігурації багажного відділення, потужні та витривалі двигуни, а також передові системи підтримки водія.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.