Джерман Авто-Тернопіль Новини

Свіжі та актуальні новини від Джерман Авто-Тернопіль.

  1. Новини
  2. Caravelle 6.1
16.03.2021
Світ Фольксваген

Caravelle 6.1

Від мікроавтобуса до VIP-мінівена

new

Коли заходить мова про професійне перевезення пасажирів, на думку найчастіше спадає саме Caravelle 6.1 - стандарт професійного перевезення пасажирів уже понад 30 років. Його головна спеціалізація? Комфорт і гнучкість. Його особливості? Інтелектуальні цифрові сервіси та найсучасніші мультимедійні рішення. А після завершення робочого дня? Він перетворюється з автомобіля представницького класу на ваш сімейний мінівен.

Caravelle 6.1

81 - 146 кВт (110 - 199 к.с.)
КПП - Механічна / Автоматична
Паливо - Дизель
Споживання: 6,9 - 8,5 л/100 км
Викиди CO₂: 0 - 224 г/км
- Коротка база (3000 мм) або довга база (3400 мм) на вибір
- Передній або повний привод 4Motion на вибір
- Пакети від 4-х до 9-місного на вибір
- Оббивка салону тканина дизайн Circuit
- Система компенсації при бічному вітрі (Cross Wind Assist)
 - LED-концепція внутрішнього освітлення салону
- 3-х зонний клімат-контроль Climatronic (опція за доплату)

Особливо ефектний

Місце для багатьох пасажирів та їхніх бажань

І ваші пасажири, і їхні потреби можуть бути надзвичайно різноманітними. Чотири валізи для поїздки на вихідні? Спонтанна альтернатива переповненому готелю на виставці? Якими б несподіваними не були запити, Caravelle 6.1 зрадіє їм . Всі три варіанти комплектації пропонуються у двох варіантах довжини колісної бази та з різними пакетами сидінь. Модульна система кріплення сидінь з відкидним тримісним сидінням дає змогу в будь-який час отримати у своє розпорядження додатковий простір для багажу. А спинки сидінь складаються вперед, утворюючи рівну поверхню.
 

Водіння автомобіля в атмосфері спокою

Спокійний водій, спокійні пасажири

Щодня ви піклуєтеся про комфортну доставку своїх пасажирів з пункту А до пункту Б. Caravelle 6.1, у свою чергу, піклується про те, щоб ви могли це робити. Ергономічне місце водія, електромеханічний підсилювач рульового керування та новий дизайн передньої панелі забезпечать максимально можливий комфорт водіння. А завдяки чудовій круговій оглядовості навіть у сповнених метушні міських кварталах чи у місцях проведення масштабних заходів вам буде легше стежити за рухом транспорту.
 

Високий рівень комфорту для пасажирів

Приємне самопочуття без зайвих зусиль

Місце, де можна полегшено зітхнути й перепочити, - після тривалої подорожі, напруженого робочого дня або між двома важливими зустрічами. За допомогою Caravelle 6.1 ви зможете запропонувати своїм пасажирам місце для усамітнення на чотирьох колесах. Причому з високим рівнем комфорту: зручні сидіння, що тримають форму, чудова шумоізоляція, світлодіодні ліхтарі для читання, затишне відчуття простору над головою та в ногах і багато інших приємних особливостей забезпечать вашим пасажирам максимально комфортне самопочуття.

Найсучасніші системи допомоги водію

Від практичності до корисності

Потрібно стежити за пожвавленим рухом, тримати в полі зору новий маршрут і ще й дослухатися до потреб своїх пасажирів. Турбот під час водіння вам вистачає. Тому в Caravelle 6.1 найсучасніші системи допомоги водію роблять все необхідне для того, щоб ви залишалися максимально спокійними. Асистент утримання в смузі руху, автопілот для паркування, асистент виїзду з місця паркування, асистент маневрування з причепом та багато інших систем підтримають вас практично у кожній поїздці. Доводиться багато маневрувати? Наша камера заднього виду вперше доступна в поєднанні із задніми двостулковими дверима.

Найкращі можливості зв’язку
Підключений до майбутнього

Завдяки AppConnect доступ до всіх зручних функцій вашого смартфона можливий безпосередньо з вашої панелі приладів
Автомобілі стають дедалі розумнішими. Caravelle 6.1 не виняток - вже сьогодні автомобіль отримав багато цифрових технологій,
завдяки яким поїздки в ньому стають комфортнішими. Один із прикладів - цифрова панель приладів Digital Cockpit високої роздільної здатності
з навігаційною мапою. Ще один - Volkswagen We Connect: сервіс, який перетворює смартфон на пульт дистанційного керування автомобілем.
І це тільки початок.

- Кольорова цифрова панель приладів Digital Cockpit високої роздільної здатності
- Нові мультимедійні та навігаційні системи з сенсорними екранами з діагоналлю до 23,4 см (9,2 дюйма)
- Мобільні онлайн-сервіси We Connect1
- Індукційне заряджання смартфонів
Продуманий до найдрібніших деталей

Привод

Як водій ви проводите в дорозі цілий день. Доступні комбінації двигунів і коробок перемикання передач та повний привод 4MOTION потурбуються про приємні відчуття за кермом.

 

Повний привід 4MOTION
Потужність, помножена на чотири
Самої лише потужності недостатньо. За допомогою багатодискової муфти з електронним управлінням на задній осі система повного привода 4MOTION автоматично адаптує розподіл тягового зусилля з урахуванням ситуації на дорозі. Завдяки невеликій вазі системи забезпечується оптимальна поведінка автомобіля на дорозі та висока динаміка руху.

Механічне блокування диференціала
Від зчеплення з поверхнею до захисту
У якості додаткової підтримки повного привода 4MOTION для задньої осі доступне механічне блокування диференціала. Цей асистент полегшує рушання в умовах складного бездоріжжя і перетворює Caravelle 6.1 на один з найкращих всюдихідних автомобілів у своєму класі.

Механічна коробка передач або коробка передач із дводисковим зчепленням DSG
Відступати? Це не про нього.
Двигун TDI моделі Caravelle 6.1 можна поєднати з 5- або 6-ступеневою механічною коробкою передач, що вирізняється легкістю перемикання, або в якості опції - з адаптивною 7‑ступеневою коробкою передач із двома зчепленнями. Остання забезпечує можливість повністю автоматичного й плавного перемикання передач без розриву тягового зусилля, адаптуючись до стилю водіння водія

Ми з радістю готові надати додаткову інформацію та відповісти на Ваші запитання.
Будемо раді вітати Вас у колі своїх постійних клієнтів!

Якщо Вас зацікавила саме ця модель, Ви можете звернутись до консультантів відділу продажу Volkswagen Комерційні автомобілі.

Володимир
Іванюта

керівник відділу продажу
Телефон: +380352 47 00 05
Мобільний телефон: +38067 350 09 62
Факс:

Ольга
Давида

менеджер з продажу автомобілів
Телефон: +380352 47 00 05
Мобільний телефон: +38097 934 78 28
Факс:

Андрій
Кріса

Менеджер з продажу автомобілів
Телефон:
Мобільний телефон: +380 971 520 574
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.